Meten & Montage

 

Of u nu kiest voor een rolluik, overkapping of buitenzonwering; bij Klarenbeek Zonwering wordt het product samen met u bekeken en afgemeten. Zo past welk product dan ook gegarandeerd perfect bij uw woning. 

 
Nadat wij met u hebben besproken welk product op welke manier wordt bevestigt, levert Klarenbeek het bijbehorende materiaal. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak in te plannen zodat de bevestiging plaats kan gaan vinden. Onze soepele agenda maakt dat dit snel doch deskundig mogelijk is.

Onderhoud & reparatie

 

Ook uw zonwering of ander soortgelijk product behoeft van tijd tot tijd onderhoud, om het product in een zo goed mogelijke staat te behouden en werking te garanderen. Graag informeren wij u over het onderhoud dat uw product nodig heeft en komen graag langs om dit te verklaren en uit te voeren.

 
Door de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen, kennen wij nauwelijks reparaties aan producten die Klarenbeek levert. Toch kan het zo zijn dat uw zonwering, rolluik, markies enzovoorts reparatie behoeft. Ook daarvoor kunt u bij Klarenbeek terecht.

Te allen tijde komen wij op locatie om een deskundige diagnose te stellen, zijn wij helder over de kosten die deze reparatie met zich meebrengt en voeren wij de reparatie zorgvuldig uit.

 

Garantie

 

Wij denken graag met u mee. Mocht onverhoopt, maar vooral onverwachts enig defect aan uw product blijken, zal Klarenbeek alles op alles stellen om waar mogelijk dit onder garantie te repareren.


De duur van de garantieperiode verschilt per product, wij informeren u hier graag over. Neem daarom gerust contact met ons op, als u vragen heeft over de garantie bijbehorend aan uw product.

 

Levertijden

Wij begrijpen als geen ander dat u na het vaststellen van uw keuze, zo snel mogelijk wilt genieten van het door u gekozen product. Daar veel producten van Klarenbeek maatwerk betreft, is dit helaas niet altijd direct mogelijk. Door de korte lijnen die Klarenbeek met haar leveranciers heeft, weten wij echter de levertijd zo kort mogelijk te houden.


Met geen enkele uitzondering zullen wij transparant zijn over de verwachte leverdatum, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
Openingstijden

24/7

Meer informatie

085-0811800 (0343- 594327)

Bel me terugLaat uw telefoonnummer achter en wij u bellen terug!

WAT ZIJN DE KOSTEN?Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
OFFERTE AANVRAGEN

Elektrische bedieningAl onze producten zijn leverbaar met elektrische bediening van

Meer informatie